Dear You Art Project

Mail Art + Pen Friends = Dear You Art Project

Tarinoita ja juhlat

2017, China, FinlandArlene TuckerComment

Dear You -projektimme viimeisellä kerralla Kontulan ostarilla sijaitseva the Museum of Impossible Forms kutsui meidät vierailulle. Vierailun aluksi katsoimme videoterveiset Kiinasta. Saimme myös nähdä taideteoksia, joita ystävämme olivat tehneet.

Viimeisessä työpajassa kirjoitimme ja äänitimme pienissä ryhmissä äänitarinoita, joissa teemana oli Differences and Similarities. Työskentelyn päätteeksi Arlene oli kutsunut vieraaksemme lapsiryhmän Kontulalaisesta päiväkoti Pihapirtistä. Pihapirtin lapset aloittavat ensi vuonna oman Dear You -projektinsa. Iltapäivä jatkui juhlavilla tarjoiluilla ja luotujen tarinoiden yhdessä kuuntelulla.

http://hyllinkuvis.blogspot.fi/2017/12/tarinoita-ja-juhlat.html